Bagaimana Sekiranya Anda Memenangi Loteri?

Wilton House berhampiran Salisbury akan menjadi tuan rumah kepada beberapa kereta paling eksotik di dunia pada 14 Ogos 2010. Pemilik rumah itu, Earl of Pembroke, dan Jay Broom menganjurkan Hari Supercar sebagai bantuan amal. Lebih dari seratus supercar yang dijemput khas akan dipamerkan di perkarangan rumah.

Melihat contoh-contoh kejuruteraan automatik yang begitu indah pasti akan menyebabkan orang  DOWNLOAD APK MEGA888 ramai bermimpi untuk memiliki sesuatu yang serupa dengan mereka. Berkali-kali memenangi loteri akan menjadi kaedah yang dipilih.

Mereka yang telah mendapat jackpot termasuk Anthony Castro dari Boise, Idaho yang menunjukkan bagaimana mimpi berbeza mengikut keadaan. Castro memenangi sejumlah $ 250 000 dalam undian negeri. Dia pada awalnya tinggal di New York di mana dia ditembak di kepala dan kemudian pindah ke Idaho setelah serangan 11 September. Dia tinggal di tempat perlindungan kehilangan tempat tinggal untuk beberapa ketika dan kemudian menikah, mempunyai anak dan bercerai. Setelah memenangkan jackpot, dia berkata, “Setelah banyak kekacauan dalam hidup saya, dan kehilangan ibu saya setahun yang lalu, ini benar-benar berkat bagi saya. Impian saya, impian semua orang, menjadi kenyataan.” Keutamaannya adalah memberi kepada gerejanya, menyiapkan dana amanah untuk anak perempuannya dan melaburkan selebihnya untuk masa depan.

Nigel Page dan Justine Laycock, pemenang lotere rekod Eropah baru-baru ini mempunyai idea yang berbeza untuk wang mereka: mereka membeli rumah besar negara empat juta pound dan memberikan rumah empat bilik tidur dan kereta Honda baru kepada pembersih mereka, Denise Kelso, yang juga kini menjaga kediaman baru mereka.

Impian anda mungkin hanya untuk menikmati gaya hidup orang kaya. Jennifer Southall dari Newport di Gwent meraih £ 8 juta dalam undian undian UK dan akan menikmati dirinya sendiri. Dia memutuskan untuk memberikan pekerjaan £ 5 per jam sebagai pengawas pawagam, mendapatkan rumah mewah dengan kolam renang untuk menggantikan rumah milik majlisnya, mengambil pelajaran memandu, membeli “kereta merah cantik”, ditambah vila percutian dan percutian mewah untuk dia dan keluarganya.

Namun, Southall mula kecil. Dia berkata, “Ketika saya pergi untuk memeriksa tiket saya, Camelot memberi saya sebotol sampanye untuk menolong saya meraikannya, tetapi saya baru pulang dan memesan pizza.” Membeli-belah nampaknya menjadi keutamaan pertama: keesokan harinya dia membawa ibunya mengelilingi kedai dan menghabiskan £ 1500. Beberapa rasa memerlukan sedikit masa untuk berubah, “Saya masih belum membuka sampanye – saya tidak pernah merasai sampanye sebenar dalam hidup saya.”

Walaupun terdapat nasihat yang tegas bagi pemenang Loteri Nasional Britain, kebanyakan masih mempunyai satu kelebihan yang ingin mereka memuaskan. Cabutan undian UK memberi anda peluang untuk bermimpi dan mungkin memikirkan apa yang anda mahukan sepanjang hayat. Sekiranya anda berada di Wilton House pada 14 Ogos, mungkin anda mungkin bermimpi sedikit. Siapa tahu? Anda boleh bernasib baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *